Toivo(ton) voitontavoittelu senkun jatkuu – Espoo ärähti!


Taitaa olla Toivon toimarilla melkoisia haasteita, kun toivo(ton) voitontavoittelu senkun jatkuu. Kuten kaikki tiedämme, on Toivo Group rakennusfirmojen rupusakkia. Nämä Apostolit vähät välittävät kaavamerkinnöistä tai rakennuslupiensa sisältämistä määräyksistä. Toivo(ton) voitontavoittelu senkun jatkuu – Espoo ärähti!

Case Miilukorpi on kuin ehtoollisviini, pahenee ajan saatossa. Hallinto-oikeudessa on pöydällä tämä surullusinkuuluisa laiton vastaanottokeskus, jonka päätöstä odotellaan. Toivosta ison siivun omistava Luona käärii (Toivo ja Luona ne yhteen soppii!) siinä sivussa mukavat voitot – kenenkälie lonkerot ovat ja missäpäin Hallinto-oikeutta? Löytyyköhän sieltäkin tämän mafian edustajia?

Toivon pörssimenestys sekoilun seurauksena

Nyt ärähti Espoo ja lätkäisi Toivon apostoleille mellevän uhkasakon. 50 000€ heti kättelyssä maksettavaa ja parikyt tonttua päälle kuukausittain. On siinä Markuksella ja kavereilla Toivon puolella nielemistä. Ilmeisesti liikaa, koska laittoman hotellin markkinointi senkun jatkuu oikotiellä ja muilla platformeilla aktiivisena.

Toivo(ton) voitontavoittelu senkun jatkuu - Espoo ärähti!
Kusetuksen seuraukset alkavat näkyä pörssikurssissa. Moraalin omaavat omistajat myyntilaidalla.

Miilukorvessa Markus ja muut uskon miehet ovatkin rakentaneet itselleen melkoisen dilemman. Dollarinkuvat silmissä hoideltiin kaavanvastainen vastaanottokeskus Ylämyllyntielle. Kuten Toivon apostolitkin tietävät, romuttaa tämä naapurikiinteistön arvon välittömästi, mutta tämän vaikutkset voi näppärästi välttää, kun ei yritäkään myydä tai vuokrata näitä asuntoja. Laitetaan ne sen sijaan hotellikäyttöön kaavan ja rakennusluvan vastaisesti – näppärää eikövain? Hotellihuonesiin ei kuulu telkkaria, mutta eiköhän sieltä raamattu löydy ja ehkäpä joka kahvipulla-voucheri suviseuroille?

Espoon päätöksentekijät olivat tällä kertaa pallon päällä ja jopa RaVa:n päällikkö osasi tässä casessa huomata, että kyse ei ole asumisesta. Korkeimman Hallinto-oikeuden linjausten vastaisesti, hänen mielestään Vastaanottokeskus toki on asumista. Ilmeisen näreissään RaVa:n suhmuroinnista ollut lautakunta hyväksyi tämän aivan samanlaisen casen täysin vastakkaisen RaVan ehdotuksen yksimielisesti. Lue lisää päätöksestä täältä: https://espoo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20241105-9

Toivo(ton) voitontavoittelu senkun jatkuu – Espoo ärähti! Popparit on täällä visusti esillä, odotellen seuraavan Suomalaisen rakennusfirman konkurssiuutista! Nyt kun valtakunnallinen mediakin on heräillyt aiheesta kirjoittamaan, tämä myrsky ei tule laantumaan. Hesari ei uskaltanut vastaanottokeskuksesta kirjoittaa, mutta ujutti artikkeliinsa siitäkin maininnan – parempi kun ei mitään. Lue artikkeli täältä: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010253975.html – seuraavaksi asiasta raportoinee MOT tai vastaava tutkivaan journalismiin perehtynyt taho.

, ,