Toivo ja Luona ne yhteen soppii!


Toivo ja Luona ne yhteen soppii! Korpi Capitalin perustajaosakkaana löytyy Mikko Leppänen. Sama mies perusti Barona groupin johon kuuluu Vastaanottokeskuksia pyörittävä Luona Oy, joka vuokrasi Toivolta tilat, joissa Miilukorven kaavanvastainen VOK toimii.

Toivo ja Luona ne yhteen soppii!
Pientä edittiä kaipasi, jotta sai pyllistyksen näkymään!

Näinhän se menee tietyissä piireissä – I scratch your back and you scratch mine – yes? Toivo on tässä vyyhdissä kaukana grynderistä, jolla on tavoitteena vain kannattava rakennusbusiness. Joulun alla nämä kaksi pirulaista virallistivat liittonsa, kun Korpi Capital pisti pesetaa pöytään kolmisen miljoonaa Euroa. Kauppahan se on joka kannattaa, Toivo möi osakkeitaan reiluun alihintaan: ”Osakkeiden merkintähinta on 0,90 euroa osakkeelta, vastaten noin 11,8 prosenttia alempaa hintaa verrattuna Yhtiön osakkeen päätöskurssiin 18.12.2023 välittömästi ennen Osakeannin käynnistämistä.” Miksipä myydä reiluun markkinahintaan, kun Apostolit voivat myydä uskonveljilleen reiluun alehintaan, rapauttaen muiden osakkaiden omistusten arvoa. Lue lisää täältä: https://sijoittajille.toivo.fi

Toivo ja Luona ne yhteen soppii jo muutenkin. Molemmilla on juridisena apuna Samuel Kopperoinen. Ei tunnu business oikeen lentävän, kun julkisten tietojen mukaan Pelarcon Oy teki turskaa kymppitonnin vuonna 2022. Kiinnittyykö teilläkin huomio yrityksen nimen loppuosaan? PelarCON. Googletetaanpa nopeasti mitä sana CON tarkoittikaan:

/kɑn/ -nn- to deceive someone by using a trick, or to cheat someone of money: I know when I’m being conned. con.

Eikä siinä vielä kaikki, pelar saattaa olla monille tuntematon verbi, mutta pikavilkaisu espanja – suomi sanakirjaan tuottaa sitäkin mielenkiintoisempia käännöksiä:

Pelar (verbi)

  • ryöstää
  • kyniä
  • ryövätä

ja ehkä jonkilaisena kannanottona Suviseurojen suuntaan, sanalle Pelar tarjotaan myös seuraavia käännöksiä:

  • vemputtaa
  • runkata

Jos et usko, niin faktan voi tarkistaa täältä: https://www.sanakirja.org/search.php?q=pelar&l=4&l2=17

Tulee mieleen männävuosien ”tillsten” ”torocks” yms jännät yritysnimet, tuleeko tässä jonon jatkoksi kolmas nimi, jonka kansa tulee muistamaan. Kaivelin hieman enemmän tästä Kopperoista…. ei taida Luona ja Toivo olla kovinkaan paljon työllistäviä, kun herra Kopperoinen on samaan aikaan toisaalla työnhaussa oman kertomansa mukaan aktiivisesti

Toivo ja Luona ne yhteen soppii!
Kanadakin käy??
,